info

Rahbek furniture har en lidt sjov historie.

Kim Rahbek som står bag har aldrig haft i tankerne at skulle producere møbler. Han har forsøgt sig med mange ting gennem årene, men aldrig  fundet det helt rigtige ståsted ret arbejdsmæssigt. 

På et tidspunk lavede han og familien en træterrasse uden for deres hjem, nær Haderslev. Efter ca. 6 måneder blev de enige om at hjemmet var blevet for småt og søgte efter noget andet der skulle danne ramme om familiens fremtid. Det lykkedes at finde et mindre landsted tættere på Haderslev, og der var ingen tvivl om at det var lige der familien skulle bo. Efter et mislykkedes forsøg på at sælge den næsten nye terrasse, valgte de at skille den ad og tage alt det fine træ med sig.

Kim forsøgte at finde ideer til hvad træet skulle bruges til, og en dag kom ideen så til at lave en bænk til den nye have. Det gik faktisk slet ikke ret godt, og bænken blev flere gange gemt væk. Da den langt om længe blev færdig, blev den sat til salg på de sociale medier, og så gik det stærkt, rigtig stærkt. I løbet af de første 3 uger kom der bestillinger på mere end 70 sæt havemøbler.

På fotoet her ved siden af ses den første bænk der blev skruet sammen i den gamle lade. Siden er virksomheden vokset til idag også at producerer mange andre ting end blot havemøbler. Vores speciale er i dag, at udvikle ideer sammen med vores kunder, og vi siger sjældent nej til udfordringer.

Allerede nu efter blot 5 måneder i skrivende stund, er virksomheden rammen om en arbejdsplads for 3 ansatte.